Sommarhälsning

den 25 juni 2020

Från hela teamet på Swede-Wheel så vill vi skicka ut en stor och varm sommarhälsning och ett stort tack!

Ska man sammanfatta starten på år 2020 så kan nog alla vara eniga om att det inte gått som vi hade tänkt oss. Våra tankar går ut till alla de som är drabbade, både direkt och indirekt. På Swede-Wheel fortsätter vi att följa rekommenderade åtgärder och fortsätter att lära oss varje dag hur vi kan bli bättre på det vi gör under de förutsättningar som råder.  

Vi hade, när vi gick in i 2020, ambitiösa tillväxtmål med flertalet investeringar planerade som skulle stötta våra långsiktiga mål, allt för att i slutändan bli en bättre leverantör till våra kunder och partners. Men bara för att året inte blev som vi tänk oss med situationen som uppstått så har vi inte slutat sträva efter våra mål, om möjligt har vi jobbat ännu hårdare. Vi ändrar inte på den långsiktiga planen utan den ligger fast, men vi har såklart fått ställa om, tänka om och anpassa oss. Nu börjar det närma sig semester och vi hoppas på bra väder på hemmaplan med fullt fokus på att ladda batterierna..

Vi ser mycket fram emot att komma igång igen efter sommarn, vi är ödmjuka för situationen i världen men hoppas såklart att marknaden fått full fart igen redan till hösten. Oavsett fortsätter vi jobba på våra långsiktiga mål och kan meddela att vi på Swede-Wheel har en spännande höst framför oss oavsett konjunkturläge med en hel del nyheter på gång. Så håll ögonen öppna..

Vi kan bli svåra att få tag på under v.29-30 då vi stänger, så vill ni va säkra på att få tag på oss eller hjul så försök innan eller efter.  

Ta hand om er,

//Team Swede-Wheel

Nyhetsbrev