Pallbanor

den 21 oktober 2019

Som en led i vår mission ”Makes it easier” och ett fokus på att hjälpa våra kunder med materialhantering har vi i snart fem år, utöver hjul, erbjudit ett sortiment med vad vi kallar transportörer. Med andra ord, och lite slarvigt beskrivet, produkter för hantering av gods på ett eller annat sätt. I detta fall vill vi specifikt lyfta fram våra Pallbanor.

Våra odrivna pallbanor skapar möjlighet till effektiva flöden och pallhantering. Både för att förflytta gods men också som en avställningsyta. Benstöden är steglöst ställbara i höjd och rullbanebäddens lutning kan justeras till att ge önskad gravitationshjälp åt godset du vill flytta. Med en liten lutning får du hjälp att för hand skjuta fram en pall. Med en större lutning kommer godset att rulla iväg enbart med hjälp av gravitationen.
Våra Pallbanor levereras i tre längder. Behöver du längre längder så använd våra skarvsatser och måste du ha en specifik rullbanelängd kan du själv enkelt kapa sidoprofilerna till önskad längd.

Missa inte att benstöden inte ingår i bädden utan adderas separat då antalet benstöd och mer specifikt mellanrummet mellan benen påverkar vikttåligheten på banan.

 

Nyhetsbrev