Välj period
RSS

Nyheter

Hos Swede-Wheel är det aldrig statiskt. Här kan du läsa vad vi har haft för oss på sistone

2019-11-01

Elmia Subcontractor, 12-15 Nov 2019

En av årets höjdpunkter närmar sig, Elmia Subcontractor, Sveriges största underleverantörsmässa. I vanlig ordning är ni välkomna in i vår energifyllda monter för att diskutera lösningar för just dig och dina kunder, oavsett om det gäller befintliga hjul, transportörer eller andra lösningar för just din affär.

Läs mer

2019-10-21

Pallbanor

Som en led i vår mission ”Makes it easier” och ett fokus på att hjälpa våra kunder med materialhantering har vi i snart fem år, utöver hjul, erbjudit ett sortiment med vad vi kallar transportörer. Med andra ord, och lite slarvigt beskrivet, produkter för hantering av gods på ett eller annat sätt. I detta fall vill vi specifikt lyfta fram våra Pallbanor.

Läs mer

2019-09-30

Materialhantering

På Swede-Wheel jobbar vi alltid aktivt med att bli en bättre leverantör till våra kunder. Som en del i det arbetet har vi utvecklat en riktspärr till vår serie ”lättare” industrihjul som komplement till vår redan befintliga fasta riktspärr på tyngre industrihjul.

Läs mer

2019-09-10

Vilken dag det blev!

Wow! Vilken dag det blev! Vi vill från botten av vårt hjärta tacka alla besökare och medutställare som bidrog till att göra vårt event Action in Production till ett lyckat evenemang!

Läs mer

2019-05-23

Vi upprepar succén från 2017!

Den 29:e augusti öppnar vi upp dörrarna för ett event vi kallar -Action in production. Möt oss på Swede-Wheel en dag som kommer att präglas av massa bra information om hjul till just era produkter samtidigt som vi kanske kan ge er lite nya idéer.

Läs mer

2019-03-11

Nyhet - Oslo dubbelhjul!

Har du sett vår senaste produktnyhet? Söker du ett hjul som ska passa i olika miljöer som tex möbel-, butiks och materialhanteringssidan? Då är Oslo dubbelhjul ett utmärkt val.

Läs mer

Nyhetsbrev