Konstruktör till verktyg & utveckling

Nu förstärker vi organisationen och söker en lösningsorienterad verktygskonstruktör.
Gillar du att vara med från skiss till färdig produkt? Har du erfarenhet som konstruktör?
Då är det DIG vi söker!

Som konstruktör på Swede-Wheel kommer du att arbeta med utveckling av verktyg, produktutveckling, interna men även externa projekt mot vårat bolag i Kina. Du kommer att jobba i ett team där ni tillsammans och individuellt jobbar från idé till färdig leverans.

Tjänsten passar dig som trivs att jobba i en lösningsfokuserad värld.

KOMPETENS
Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande kunskap inom verktygsteknik och har tidigare erfarenhet från ha arbetat på en verktygsavdelning.

Du har arbetat med verktygskonstruktion och är van både i en konstruktörsroll och i praktiskt arbete. Du behärskar Solid Works eller liknande konstruktionsprogram.
Idealiskt är om du har erfarenhet av ritkunskap och produktutveckling.

Vi värdesätter att du är en kommunikativ person, kreativ, har ett starkt driv att finna nya lösningar och brinner för teknik. Du är en van användare av Officepaketet och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

ANSÖKAN
Du söker tjänsten genom att maila ditt CV och personliga brev till jobb@swede-wheel.se
Ansökan sker löpande
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Hildingsson, tfn 0370-373721

OM OSS
Swede-Wheel grundades 1942 och är Skandinaviens ledande hjultillverkare. Koncernen omsätter ca 125 MSEK och består av 60 medarbetare. Swede-Wheel erbjuder hjul som klarar vikter från 15 kg upp till 7,5 ton, med en diameter från 15–400 mm. Swede-Wheels mission är att göra livet enklare genom att sätta fart på saker och ting. Den tyngsta sak blir lätt att hantera när du sätter hjul under den.