Köp take-away

den 20 mars 2020

Det har aldrig varit viktigare att hämta take-away..

Det är tuffa tider för många. Det är ett faktum att företag kommer behöva övervinna utmaningar. En oro som kan uppstå i detta läget är kanske hur underleverantörsledet kommer att påverkas?

Vi på Swede-Wheel jobbar stenhårt för att säkerställa att produktion och verksamhet i stort hålls igång som vanligt. Än så länge har vi full produktionskapacitet i både vår fabrik i Hillerstorp och i Ningbo, Kina och med vårt stora lager i båda fabrikerna kommer i denna aspekten att kunna serva våra kunder effektivt både i Europa och Asien/Oceanien.

Samtidigt som vår produktionspersonal tar varje tillfälle i akt för att jobba med effektiviseringar så jobbar vårt sälj-team med att göra något positivt av situationen nu när vi inte kan besöka er, våra kunder och partners. Senaste veckorna har vi ersatt fysiska möten med digitala och kommer att fortsätta göra det ännu mer framåt. Vi ser detta som ett utmärkt tillfälle att bli bättre på och utbilda oss själva ihop med våra kunder i hur vi kan bli mer effektiva med de verktyg som finns till hands. Vi är också övertygade om att detta kommer att skapa nya och mer effektiva rutiner i samarbetet med våra kunder och partners framöver. Tveka inte att skicka en Teams-inbjudan!

Vi på Swede-Wheel tror att det i dessa tider är viktigare än någonsin att vi möts. Det stämmer, att mötas motsäger alla rekommendationer just nu med social distansering som den nya normen. Självklart råder det inga tvivel om att vi måste använda sunt förnuft och vara försiktiga med vilka vi träffar fysiskt, vi måste ta ansvar för varandra. Men att ta ansvar i tider som dessa betyder också att försöka leva vidare så normalt som möjligt och inte låta den skrämmande situationen med COVID-19 påverka oss på längre sikt än nödvändigt. Var innovativa och lösningsfokuserade, istället för att sluta äta ute, hämta take-away.

Vi är på plats och kommer att fortsätta leva efter vårt ”mission” - Makes It Easier.

Nu tar vi vårt ansvar och tar hand om varandra,

Nyhetsbrev