Elmia Subcontractor, 12-15 Nov 2019

den 1 november 2019

En av årets höjdpunkter närmar sig, Elmia Subcontractor, Sveriges största underleverantörsmässa.
I vanlig ordning är ni välkomna in i vår energifyllda monter för att diskutera lösningar för just dig och dina kunder, oavsett om det gäller befintliga hjul, transportörer eller andra lösningar för just din affär.

I år har vi en hel del nyheter att prata om. På Swede-Wheel har vi alltid försökt vara i framkant vad gäller hållbarhetsarbetet och det har nu bland annat tagit form i två produktutvecklingar.
NoX kallar vi en ny ytbehandling som är vi jobbat med att utveckla i ca 2år och projektet har kommit in i slutfas. NoX skyddar bygeln och förlänger livslängden. Förenklat kan man placera en bygel med NoX mitt emellan livslängden på en vanlig förzinkad bygel och ett rostfritt alternativ, men det är en avsevärt mer kostnadseffektiv alterntiv än rostfritt vid enklare applikationer.
Den andra spännande gröna nyheten är att vi nu, bland annat, kan producera våra standard apparathjul i en biobaserad TPE. Istället för att som standard TPE tillverkas av fossila material baseras denna TPE på förnybara råvaror. Det innebär att plasten är biologiskt nedbrytningsbar och 100% återvinningsbar vilket är i linje med vår grönare framtid.

Vi på Swede-Wheel vill vi hela tiden utveckla oss själva och våra produkter för att möta våra kunders krav och önskemål nu och i framtiden. Ovan nämnda produkter är inte säkert att ni kan hitta under produktfliken på hemsidan då det som sagt är nyheter som är i slutfasen av olika utvecklingsprojekt. Men vill ni ha mer information så kontakta vår kundservice eller någon av våra säljare.

Nyhetsbrev